TEGNESTUEN MLT´S HUSE
- ARKITEKTTEGNEDE INDIVIDUELLE HUSE -

  MLT Huse er kvalitetshuse tegnet af Tegnestuen MLT Consult og opført af Jysk Byggestyring eller af tegnestuen selv. Kunden vælger dog altid selv hvem der ønskes som byggeleder for projektet. Byggepriserne kan tilpasses således det passer Jeres behov og ønsker. Tegnestuen har udført mange spændende forskellige huse, og har derfor oparbejdet et godt kendskab til kvalitetsprodukter og materialer samt kan rådgive om alle de faktorer der findes indenfor individuelt boligbyggeri.

Tegnestuen MLT Consult præsenterer her på disse internetsider en samling af nogle af de huse vi har opført. Vi har opdelt de forskellige typer i 1 og 1½ plan. MLT huse er vidtspændende og meget forskelligartede og vi udarbejder hele tiden nye spændende typer med specielle detaljer.

MLT Consult tilbyder komplette tegninger for det hus I ønsker. Nedenstående huse i 1 og 1½ plan er færdigtegnede og opførte rundt omkring i landet. Vi kan naturligvis tilpasse huset således det får Jeres eget individuelle præg. For projektering m.v. af Jeres drømmehus, se venligst under Priser .

 
  For inspiration : Vælg venligst type:  
 


 


 


 

Kontakt venligst Tegnestuen MLT Consult for nærmere drøftelse af deres byggeprojekt!

 

Tegnestuen MLT Consult
Michael Lynge Thomsen
Silkeborgvej – DK – 8700 Horsens
Tlf. 61 67 43 31 – Fax 75 65 43 31
- Prisen i bund, kvaliteten i top -