Tegnestuen MLT Consult startede i 1995. Tegnestuen MLT Consult ejes og drives af bygningskonstruktør BTH M Thomsen. Tegnestuen benytter faste dygtige freelance medarbejdere alt efter ordretilgangen, og kan derfor drives særdeles flexibelt og effektivt.

 

Det har i løbet af årene udviklet sig til et vidtspændende og alsidigt firma med flere forskellige samarbejdspartnere. Tegnestuen har bl.a. udført arbejder for ABC Alufacader A/S i Roskilde, Spærfabrikken Vestjylland ApS i Tarm, Jysk Byggestyring i Ribe, KPF Arkitekter A/S i Viborg, Tegnestuen AB i Jerslev og flere andre gode professionelle firmaer. Herudover har vi hjulpet rigtigt mange private kunder med deres byggeprojekt, huskøb eller ombygningsplaner.

Tegnestuen MLT Consult har bl.a. erfaring med følgende produkter:

  • Projektering fra skitser til færdige tegninger til indhentning af byggetilladelser og arbejdstegninger til byggepladsens folk.
  • Systematisk drift og vedligehold af større ejendomskomplekser, boligforeninger og støttede og ustøttede almene boliger. Jeg har i flere år udarbejdet langsigtede drift og vedligeholdelsesplaner for både offentlige institutioner som kommuner og Amter samt private andelsboligforeninger og boligforeninger.
  • Tegnestuen MLT Consult har også projekteret 4 - 5 etagers infill byhuse med butikker, kontorer samt boliger samt industribyggerier.